Femeia Sagetator

Femeia Sagetator are o personalitate placuta, prietenoasa si foarte deschisa. Este destul de pragmatica, tocmai pentru ca nu ii place sa se hraneasca cu iluzii. Ea vede lucrurile exact asa cum sunt si spune exact ceea ce vede. Cateodata, ii face pe cei din jur sa isi doreasca sa nu fie atat de onesta. Dar in acest caz nu ar mai fi atat de speciala, nu-i asa?

 

O femeie nascuta in zodia Sagetatorului va fi optimista, insa nu irationala. Va analiza fiecare situatie concret si intotdeauna va considera ca este loc si de mai bine. In mod normal, este o persoana calma, insa daca cineva o va jigni se poate transforma brusc in ceea ce ar putea sa semene cu un dragon care scuipa foc.

 

Sagetatoarele sunt firi independente si chiar iubesc aceasta stare. Sunt atasate de familia lor, insa nu exagereaza.

 

Daca ai nevoie de o favoare din partea ei, trebuie doar sa ii ceri, insa ai grija sa nu o faci pe un ton de comanda, pentru ca ai toate sansele sa nu iti onoreze cerinta.

 

Nu se descurca prea bine cu manuitul banilor, tinzand de foarte multe ori sa fie extravaganta. Este o foarte buna gospodina, desi nu este si o buna bucatareasa. Ma rog, nu va arde ouale in fiecare zi, insa va da gres din cand in cand.

 

In rolul de mama, va incerca sa se imprieteneasca cu copiii ei. Desi acestia vor trebuie sa invete sa ii accepte comentariile acide, ea va fi o mama minunata si ii va creste in spiritul independentei pe care ea insasi o iubeste.

 

 

sursa: one.ro

 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primesti informatii despre compatibilitati, caracteristici si preferinte ale zodiilor!